הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהרוצו לקנות כרוב זה ה... סלט, טעים מאוד, 5 דקות עבודה
פורסים את הכרוב לרצועות דקות (עם סכין חדה או במעבד מזון) .
מערבבים/משקשקים היטב את כל מרכיבי הרוטב לתוך צנצנת עם מכסה, יוצקים מעל הכרוב.
קולים על מחבת חמה (ללא שמן) את השומשום והצנוברים עד להזהבה קלה ומוסיפים לתוך קערת הכרוב, מערבבים היטב ומגישים .
טיפים.. .
את הרוטב מומלץ למזוג בסמוך להגשת הסלט (כחצי שעה) .
את הצנוברים והשומשום מוסיפים ממש כמה דקות לפני ההגשה.
הסלט נשמר טוב במקרר יומיים-שלושה.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.