הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשטוף את החיילים ולחתוך את הכתר (הגבעול) לחרוץ x בתחתית החציל עד לאמצע גובה החציל..
לשים בסיר ולכסות במים..
להביא לרתיחה ולבשל כשתי דקות. להשאיר מכוסה בסיר 5 דקות..
לקלף את השום ולחתוך את הפלפל. להכניס למעבד מזון ולקצוץ לכמעט משחה..
להכניס את החיילים לצנצנת להוסיף 3 כפות שטוחות מלח גס ואת השום והפלפל הקיצוצים ולכסות בחומץ..
לסגור היטב את הצנצנת (אני שמה שקית ניילון מקופלת לשניים מתחת למכסה).
לשמור במקום קריר.
מוכן לאכילה לאחר השלושה שבועות..