לןגן

חצילים כבושים

מאת: מיה חורי, פורסם: 26/05/2017 | 13:22
חצילים כבושים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את החיילים ולחתוך את הכתר (הגבעול) לחרוץ x בתחתית החציל עד לאמצע גובה החציל.

  2. לשים בסיר ולכסות במים.

  3. להביא לרתיחה ולבשל כשתי דקות. להשאיר מכוסה בסיר 5 דקות.

  4. לקלף את השום ולחתוך את הפלפל. להכניס למעבד מזון ולקצוץ לכמעט משחה.

  5. להכניס את החיילים לצנצנת להוסיף 3 כפות שטוחות מלח גס ואת השום והפלפל הקיצוצים ולכסות בחומץ.

  6. לסגור היטב את הצנצנת (אני שמה שקית ניילון מקופלת לשניים מתחת למכסה)

  7. לשמור במקום קריר

  8. מוכן לאכילה לאחר השלושה שבועות.