אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

1,349
צפיות

לימון כבוש

המתכון של

לימון כבוש שאפשר להוסיף ליד בשרים או כל ארוחה אחרת

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 לימונים חתוכים לקוביות
  • 10 שיני שום
  • כף שטוחה מלח גס
  • כף פפריקה
  • מיץ לימון סחוט
  • שמן קנולה
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה.


  • 2

    לשים את קוביות הלימון להוסיף את שיני השום את הפריקה ואת המלח.


  • 3

    להעביר לצנצנת.


  • 4

    להוסיף מיץ לימון סחוט טרי שיכסה את קוביות הלימון.


  • 5

    לצקת 2 כפות שמן.


  • 6

    לסגור הרמתי את בצנצנת.


  • 7

    ולהכניס למקרר לשבוע.


  • 8

    בצנצנת היא קטנה של חצי ליטר עדיף לעשות בצנצנות קטנות ולפתוח כל פעם צנצנת חדשה.


1

בקערה.


2

לשים את קוביות הלימון להוסיף את שיני השום את הפריקה ואת המלח.


3

להעביר לצנצנת.


4

להוסיף מיץ לימון סחוט טרי שיכסה את קוביות הלימון.


5

לצקת 2 כפות שמן.


6

לסגור הרמתי את בצנצנת.


7

ולהכניס למקרר לשבוע.


8

בצנצנת היא קטנה של חצי ליטר עדיף לעשות בצנצנות קטנות ולפתוח כל פעם צנצנת חדשה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים