לןגן

לימון כבוש

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 25/12/2016 | 13:09

תקציר המתכון: לימון כבוש שאפשר להוסיף ליד בשרים או כל ארוחה אחרת

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה

  2. לשים את קוביות הלימון להוסיף את שיני השום את הפריקה ואת המלח

  3. להעביר לצנצנת

  4. להוסיף מיץ לימון סחוט טרי שיכסה את קוביות הלימון

  5. לצקת 2 כפות שמן

  6. לסגור הרמתי את בצנצנת

  7. ולהכניס למקרר לשבוע

  8. בצנצנת היא קטנה של חצי ליטר עדיף לעשות בצנצנות קטנות ולפתוח כל פעם צנצנת חדשה