ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
2 ראשי שום חתוך לקוביות קטנות
-
אופן ההכנה
-
1
לסמן x בכל עגבניה והניח בגגית מים רותחים כשעה. מדי פעם לחדש את המים הרותחים. .
-
2
לקלף את קליפת .
-
3
העגבנייה ולחתוך לקוביות גסות. .
-
4
בסיר נטגן את הפילפלים שלמים. נוציא לתוך שקית להתקררות קילוף וחיתוך. .
-
5
בשמן הפלפל נטגן שניות את השום החתוך ונוסיף את העגבניות חתוכות. תחילה אש גבוהה לעבוד ואז נמוכה. .
-
6
מכאן נבשל בסבלנות עת העגבניות. כעבור שעה וחצי נוסיף את הפלפל החריף נבשל 20 דק. .
-
7
נוסיף פפריקה מתוקה מלח ושמן...(לפי העיין) נוסיף מעט סוכר במידה וממש חמוץ. .
-
8
נבשל על אש נמוכה עוד חצי שעה. המטבוחה ללא נוזלים ומבריקה. מעדן.
1
לסמן x בכל עגבניה והניח בגגית מים רותחים כשעה. מדי פעם לחדש את המים הרותחים. .
2
לקלף את קליפת .
3
העגבנייה ולחתוך לקוביות גסות. .
4
בסיר נטגן את הפילפלים שלמים. נוציא לתוך שקית להתקררות קילוף וחיתוך. .
5
בשמן הפלפל נטגן שניות את השום החתוך ונוסיף את העגבניות חתוכות. תחילה אש גבוהה לעבוד ואז נמוכה. .
6
מכאן נבשל בסבלנות עת העגבניות. כעבור שעה וחצי נוסיף את הפלפל החריף נבשל 20 דק. .
7
נוסיף פפריקה מתוקה מלח ושמן...(לפי העיין) נוסיף מעט סוכר במידה וממש חמוץ. .
8
נבשל על אש נמוכה עוד חצי שעה. המטבוחה ללא נוזלים ומבריקה. מעדן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים