לןגן

מדבוחה של אימוש

מאת: Anat Aba Eylon, פורסם: 21/10/2016 | 14:24
מדבוחה של אימוש

תקציר המתכון: עוד מדבוחה לאוסף😅

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסמן x בכל עגבניה והניח בגגית מים רותחים כשעה. מדי פעם לחדש את המים הרותחים.

  2. לקלף את קליפת

  3. העגבנייה ולחתוך לקוביות גסות.

  4. בסיר נטגן את הפילפלים שלמים. נוציא לתוך שקית להתקררות קילוף וחיתוך.

  5. בשמן הפלפל נטגן שניות את השום החתוך ונוסיף את העגבניות חתוכות. תחילה אש גבוהה לעבוד ואז נמוכה.

  6. מכאן נבשל בסבלנות עת העגבניות. כעבור שעה וחצי נוסיף את הפלפל החריף נבשל 20 דק.

  7. נוסיף פפריקה מתוקה מלח ושמן...(לפי העיין) נוסיף מעט סוכר במידה וממש חמוץ.

  8. נבשל על אש נמוכה עוד חצי שעה. המטבוחה ללא נוזלים ומבריקה. מעדן