סלט וולדרוף: 4 תפוחי גרנדסמיט (ירוק חמצמץ), 3 גבעולי סלרי, חופן צימוקים, חופן אגוזי מלך קצוצים, 8 פלחי אננס חתוכים, כף וחצי סוכר, ברנדי/ליקר 3 כפות, מיונז .
2
לקלוף ולחתוך את התפוחים לגפרורים , לנקות את גבעולי הכרפס מחוטים,(אפשר להחליף בראש כרפס) לקצוץ את האגוזים, ואת פלחי האננס לתבל ולערבב עם מיונז (ניתן לעשות גם עם שמנת צמחית מוקצפת במקום המיונז).
1
סלט וולדרוף: 4 תפוחי גרנדסמיט (ירוק חמצמץ), 3 גבעולי סלרי, חופן צימוקים, חופן אגוזי מלך קצוצים, 8 פלחי אננס חתוכים, כף וחצי סוכר, ברנדי/ליקר 3 כפות, מיונז .
2
לקלוף ולחתוך את התפוחים לגפרורים , לנקות את גבעולי הכרפס מחוטים,(אפשר להחליף בראש כרפס) לקצוץ את האגוזים, ואת פלחי האננס לתבל ולערבב עם מיונז (ניתן לעשות גם עם שמנת צמחית מוקצפת במקום המיונז).