לןגן

סלט וולדרוף

מאת: זהבה אבילחק, פורסם: 20/10/2016 | 12:09
סלט וולדרוף

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. סלט וולדרוף: 4 תפוחי גרנדסמיט (ירוק חמצמץ), 3 גבעולי סלרי, חופן צימוקים, חופן אגוזי מלך קצוצים, 8 פלחי אננס חתוכים, כף וחצי סוכר, ברנדי/ליקר 3 כפות, מיונז

  2. לקלוף ולחתוך את התפוחים לגפרורים , לנקות את גבעולי הכרפס מחוטים,(אפשר להחליף בראש כרפס) לקצוץ את האגוזים, ואת פלחי האננס לתבל ולערבב עם מיונז (ניתן לעשות גם עם שמנת צמחית מוקצפת במקום המיונז)