ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 חצילים מקולפים חצויים לקוביות
-
3 פלפלים צבעוניים חצויים לרצועות
-
-
-
קופסה קטנה רסק עגבניות או 3 כפות רסק מקופסה גדולה
-
-
-
פלפל שחור, פפריקה אדומה, מלח
-
-
1 כף עד 2 כפות מיץ לימון או חומץ
-
אופן ההכנה
-
1
מזהיבים את הבצל כחצי שעה, מוסיפים את השום ומזהיבים מספר דקות נוספות.
-
2
מוסיפים את קוביות החצילים וממשיכים להזהיב. לאחר כ-20 דקות עד חצי שעה מוסיפים את רצועות הפלפלים.
-
3
מוסיפים את רסק העגבניות ו- 3/4 כוס מים רותחים.
-
4
במהלך הבישול לבחוש מדי פעם ולבדוק שהתערובת לא תידבק לסיר.
-
5
לתבל את התבשיל עם אבקת מרק עוף, סוכר, פלפל שחור, פפריקה, מלח, רוטב צ'ילי ומיץ לימון/חוצץ .
-
6
לטעום ולשפר טעמים כל אחת עפ"י טעמה.
-
7
להנמיך להבה ולבשל לפחות שעה . בגמר הבישול להוסיף פטרוזיליה קצוצה.
1
מזהיבים את הבצל כחצי שעה, מוסיפים את השום ומזהיבים מספר דקות נוספות.
2
מוסיפים את קוביות החצילים וממשיכים להזהיב. לאחר כ-20 דקות עד חצי שעה מוסיפים את רצועות הפלפלים.
3
מוסיפים את רסק העגבניות ו- 3/4 כוס מים רותחים.
4
במהלך הבישול לבחוש מדי פעם ולבדוק שהתערובת לא תידבק לסיר.
5
לתבל את התבשיל עם אבקת מרק עוף, סוכר, פלפל שחור, פפריקה, מלח, רוטב צ'ילי ומיץ לימון/חוצץ .
6
לטעום ולשפר טעמים כל אחת עפ"י טעמה.
7
להנמיך להבה ולבשל לפחות שעה . בגמר הבישול להוסיף פטרוזיליה קצוצה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים