לןגן

גבצ' חצילים ופלפלים

מאת: מירי גולני, פורסם: 12/10/2016 | 19:12
גבצ' חצילים ופלפלים

תקציר המתכון: תודה למורתי הוירטואלית פירגה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מזהיבים את הבצל כחצי שעה, מוסיפים את השום ומזהיבים מספר דקות נוספות

  2. מוסיפים את קוביות החצילים וממשיכים להזהיב. לאחר כ-20 דקות עד חצי שעה מוסיפים את רצועות הפלפלים

  3. מוסיפים את רסק העגבניות ו- 3/4 כוס מים רותחים

  4. במהלך הבישול לבחוש מדי פעם ולבדוק שהתערובת לא תידבק לסיר

  5. לתבל את התבשיל עם אבקת מרק עוף, סוכר, פלפל שחור, פפריקה, מלח, רוטב צ'ילי ומיץ לימון/חוצץ

  6. לטעום ולשפר טעמים כל אחת עפ"י טעמה

  7. להנמיך להבה ולבשל לפחות שעה . בגמר הבישול להוסיף פטרוזיליה קצוצה