תקציר המתכון: תודה למורתי הוירטואלית פירגה
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מזהיבים את הבצל כחצי שעה, מוסיפים את השום ומזהיבים מספר דקות נוספות
מוסיפים את קוביות החצילים וממשיכים להזהיב. לאחר כ-20 דקות עד חצי שעה מוסיפים את רצועות הפלפלים
מוסיפים את רסק העגבניות ו- 3/4 כוס מים רותחים
במהלך הבישול לבחוש מדי פעם ולבדוק שהתערובת לא תידבק לסיר
לתבל את התבשיל עם אבקת מרק עוף, סוכר, פלפל שחור, פפריקה, מלח, רוטב צ'ילי ומיץ לימון/חוצץ
לטעום ולשפר טעמים כל אחת עפ"י טעמה
להנמיך להבה ולבשל לפחות שעה . בגמר הבישול להוסיף פטרוזיליה קצוצה