אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

22,954
צפיות

סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני

המתכון של
סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 תפוחי אדמה
  • 4 כפות חומץ
  • 3 כפות שמן
  • 1-2 כפיות חרדל דיז'ון
  • כפית מלח
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 5-6 גבעולי בצל ירוק חתוכים דק
אופן ההכנה
  • 1

    מבשלים את תפוחי האדמה חתוכים לקוביות עם מעט מלח - זמן קצר - כדי שלא יהיו רכים מדי..


  • 2

    אחרי שתפוחי האדמה התבשלו לשפוך את המים ולחכות שיתקררו מספר שעות או שמכינה את הסלט ביום המחרת..


  • 3

    מכינים משרה מ: חומץ, שמן, חרדל דיז'ון ומלח. קשה לקבוע כמויות מדויקות. אני נוהגת לטעום ומוסיפה כמויות עפ"י הטעם.....


  • 4

    להוסיף את תפוחי האדמה למשרה ולהוסיף את הפטרוזיליה והבצל..


  • 5

    במידה ותפוחי האדמה ספגו את כל המשרה. אפשר להוסיף עוד משרה כדי שהסלט לא יהיה יבש מדי ויהיו עוד קצת נוזלים בסלט..


  • 6

    להכניס את הסלט למקרר..


1

מבשלים את תפוחי האדמה חתוכים לקוביות עם מעט מלח - זמן קצר - כדי שלא יהיו רכים מדי..


2

אחרי שתפוחי האדמה התבשלו לשפוך את המים ולחכות שיתקררו מספר שעות או שמכינה את הסלט ביום המחרת..


3

מכינים משרה מ: חומץ, שמן, חרדל דיז'ון ומלח. קשה לקבוע כמויות מדויקות. אני נוהגת לטעום ומוסיפה כמויות עפ"י הטעם.....


4

להוסיף את תפוחי האדמה למשרה ולהוסיף את הפטרוזיליה והבצל..


5

במידה ותפוחי האדמה ספגו את כל המשרה. אפשר להוסיף עוד משרה כדי שהסלט לא יהיה יבש מדי ויהיו עוד קצת נוזלים בסלט..


6

להכניס את הסלט למקרר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים