ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
5-6 גבעולי בצל ירוק חתוכים דק
אופן ההכנה
-
1
מבשלים את תפוחי האדמה חתוכים לקוביות עם מעט מלח - זמן קצר - כדי שלא יהיו רכים מדי..
-
2
אחרי שתפוחי האדמה התבשלו לשפוך את המים ולחכות שיתקררו מספר שעות או שמכינה את הסלט ביום המחרת..
-
3
מכינים משרה מ: חומץ, שמן, חרדל דיז'ון ומלח. קשה לקבוע כמויות מדויקות. אני נוהגת לטעום ומוסיפה כמויות עפ"י הטעם.....
-
4
להוסיף את תפוחי האדמה למשרה ולהוסיף את הפטרוזיליה והבצל..
-
5
במידה ותפוחי האדמה ספגו את כל המשרה. אפשר להוסיף עוד משרה כדי שהסלט לא יהיה יבש מדי ויהיו עוד קצת נוזלים בסלט..
-
6
להכניס את הסלט למקרר..
1
מבשלים את תפוחי האדמה חתוכים לקוביות עם מעט מלח - זמן קצר - כדי שלא יהיו רכים מדי..
2
אחרי שתפוחי האדמה התבשלו לשפוך את המים ולחכות שיתקררו מספר שעות או שמכינה את הסלט ביום המחרת..
3
מכינים משרה מ: חומץ, שמן, חרדל דיז'ון ומלח. קשה לקבוע כמויות מדויקות. אני נוהגת לטעום ומוסיפה כמויות עפ"י הטעם.....
4
להוסיף את תפוחי האדמה למשרה ולהוסיף את הפטרוזיליה והבצל..
5
במידה ותפוחי האדמה ספגו את כל המשרה. אפשר להוסיף עוד משרה כדי שהסלט לא יהיה יבש מדי ויהיו עוד קצת נוזלים בסלט..
6
להכניס את הסלט למקרר..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים