לןגן

סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני

מאת: מירי גולני, פורסם: 08/10/2016 | 11:15
סלט תפוחי אדמה בסגנון גרמני

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה חתוכים לקוביות עם מעט מלח - זמן קצר - כדי שלא יהיו רכים מדי.

  2. אחרי שתפוחי האדמה התבשלו לשפוך את המים ולחכות שיתקררו מספר שעות או שמכינה את הסלט ביום המחרת.

  3. מכינים משרה מ: חומץ, שמן, חרדל דיז'ון ומלח. קשה לקבוע כמויות מדויקות. אני נוהגת לטעום ומוסיפה כמויות עפ"י הטעם....

  4. להוסיף את תפוחי האדמה למשרה ולהוסיף את הפטרוזיליה והבצל.

  5. במידה ותפוחי האדמה ספגו את כל המשרה. אפשר להוסיף עוד משרה כדי שהסלט לא יהיה יבש מדי ויהיו עוד קצת נוזלים בסלט.

  6. להכניס את הסלט למקרר.