אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,250
צפיות

גזר ותפוח אדמה בניחוח חוואיג למרק

המתכון של
גזר ותפוח אדמה בניחוח חוואיג למרק

תוספת מושלמת לצד כל ארוחה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 בצל גדול קצוץ או מגורד.
  • 5 תפוח אדמה חתוכים לרבעים.
  • 2 כוס גזר ואפונה קפואים.
  • 2 שיני שום כתושות.
  • 3 וחצי כוסות מים חמים.
  • רבע כוס שמן.
  • 1 כף חוואיג למרק.
  • קורט פלפל שחור.
  • 1 כף מרק עוף.
  • 1 כפית מלח.
אופן ההכנה
  • 1

    לקצוץ בצל ולטגן על אש נמוכה ואז להוסיף את התפוח אדמה ולערבב טיגון של 5 דקות ואז להוסיף תבלינים והשום ולערבב ואז את המים והגזר והאפונה להרתיח ולהנמיך עד לאידוי הנוזלים. .


1

לקצוץ בצל ולטגן על אש נמוכה ואז להוסיף את התפוח אדמה ולערבב טיגון של 5 דקות ואז להוסיף תבלינים והשום ולערבב ואז את המים והגזר והאפונה להרתיח ולהנמיך עד לאידוי הנוזלים. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים