לןגן

גזר ותפוח אדמה בניחוח חוואיג למרק

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 18/09/2016 | 23:06
גזר ותפוח אדמה בניחוח חוואיג למרק

תקציר המתכון: תוספת מושלמת לצד כל ארוחה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ בצל ולטגן על אש נמוכה ואז להוסיף את התפוח אדמה ולערבב טיגון של 5 דקות ואז להוסיף תבלינים והשום ולערבב ואז את המים והגזר והאפונה להרתיח ולהנמיך עד לאידוי הנוזלים.