אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,549
צפיות

צ'יפס קסבייה

המתכון של
צ'יפס קסבייה

תוספת מעולה לבשר על האש, הכי פשוט שיש

  • קטגוריהתוספות
  • מספר מנות6 מנות
  • זמן הכנה45 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 6 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 20 יחידות ארטישוק ירושלמי (בטטה קסבייה)
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל- 250 מעלות (חימום עליון ותחתון).


  • 2

    לשטוף טוב טוב עם סקוטצ' וסבון את כל הבטטות.


  • 3

    על תבנית גדולה להניח נייר אפייה, לשמן בשמן זית (בנדיבות) ולפזר עליו מלח גס, פלפל גרוס ואפשר גם שום גרוס מיובש או אבקת שום.


  • 4

    לחתוך את כל הבטטות לאורך (לא צריך לקלף), להניח על התבנית כשהחלק השטוח למטה ולהכניס לתנור ל- 45 דקות או עד שהן משחימות מלמטה.


1

לחמם תנור ל- 250 מעלות (חימום עליון ותחתון).


2

לשטוף טוב טוב עם סקוטצ' וסבון את כל הבטטות.


3

על תבנית גדולה להניח נייר אפייה, לשמן בשמן זית (בנדיבות) ולפזר עליו מלח גס, פלפל גרוס ואפשר גם שום גרוס מיובש או אבקת שום.


4

לחתוך את כל הבטטות לאורך (לא צריך לקלף), להניח על התבנית כשהחלק השטוח למטה ולהכניס לתנור ל- 45 דקות או עד שהן משחימות מלמטה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים