לןגן

צ'יפס קסבייה

מאת: אילן דרור, פורסם: 04/10/2015 | 01:48
צ'יפס קסבייה

תקציר המתכון: תוספת מעולה לבשר על האש, הכי פשוט שיש

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 250 מעלות (חימום עליון ותחתון)

  2. לשטוף טוב טוב עם סקוטצ' וסבון את כל הבטטות

  3. על תבנית גדולה להניח נייר אפייה, לשמן בשמן זית (בנדיבות) ולפזר עליו מלח גס, פלפל גרוס ואפשר גם שום גרוס מיובש או אבקת שום

  4. לחתוך את כל הבטטות לאורך (לא צריך לקלף), להניח על התבנית כשהחלק השטוח למטה ולהכניס לתנור ל- 45 דקות או עד שהן משחימות מלמטה