- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
רביכה
-
-
1 -2 קופ' פטריות שמפניון טריות
-
-
-
-
-
תפוחי אדמה
-
3 תפוחי אדמה לבנים חתוכים לפרוסות
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל בסיר עם מי מלח - תפוחי אדמה ובטטה חתוכים לפרוסות, כחצי שעה עד שיתרככו.
-
2
לטגן בצל ולהוסיף את הפטריות עד שיתרככו.
-
3
אחרי שהבצל והפטריות השחימו ומוכנות, להוסיף את השמנת, ואבקת המרק. להמשיך ולערבב עד שהתערובת מסמיכה להוסיף את שאר התבלינים. לטעום ולשפר טעמים.
-
4
בתבנית משומנת בגודל 20X30 לשטח את פרוסות תפוחי האדמה והבטטה, בכל התבנית אחד מעל לשני, כמו מניפה .
-
5
מעל לשפוך את הרביכה עם הפטריות. אני פיזרתי מעל מעט גבינה צהובה מגוררת (לא חובה).
-
6
לאפות כ-1/2 שעה עד 40 דקות בחום של 180 מעלות.
1
לבשל בסיר עם מי מלח - תפוחי אדמה ובטטה חתוכים לפרוסות, כחצי שעה עד שיתרככו.
2
לטגן בצל ולהוסיף את הפטריות עד שיתרככו.
3
אחרי שהבצל והפטריות השחימו ומוכנות, להוסיף את השמנת, ואבקת המרק. להמשיך ולערבב עד שהתערובת מסמיכה להוסיף את שאר התבלינים. לטעום ולשפר טעמים.
4
בתבנית משומנת בגודל 20X30 לשטח את פרוסות תפוחי האדמה והבטטה, בכל התבנית אחד מעל לשני, כמו מניפה .
5
מעל לשפוך את הרביכה עם הפטריות. אני פיזרתי מעל מעט גבינה צהובה מגוררת (לא חובה).
6
לאפות כ-1/2 שעה עד 40 דקות בחום של 180 מעלות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים