אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

56
צפיות

מניפות תפוח אדמה אלגנטיות לכל שולחן🥔

המתכון של
מניפות תפוח אדמה אלגנטיות לכל שולחן🥔

תוספת מהממת לכל ארוחה! אפשר לשחק עם התיבול לפי הטעם והחשק. מתכון אלגנטי אבל מתאים גם ליום חול. נראה יפיפה ולא משאיר ערימת כלים בכיור! שווה לנסות!

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • תפוחי אדמה לפי מספר הסועדים
  • אופציה א’: שמן זית, מלח גס, רוזמרין
  • אופציה ב’: שמן, פפריקה, מלח, כורכום
  • אופציה ג’: שמן, אורגנו, כמון
  • לרוטב - אפשר להוסיף או להוריד כרצונכם:
אופן ההכנה
  • 1

    קולפים את תפוחי האדמה..


  • 2

    מניחים כל תפוח אדמה על החלק הרחב וחותכים חריצים צפופים (לא עד הסוף). אם נחתך – לא נורא, ממשיכים..


  • 3

    מברישים בשמן ובתיבול שבחרתם..


  • 4

    אופים בחום של 200° בתנור (חום עליון–תחתון), עד שהנפודים רכים וזהובים..


  • 5

    מגישים חם!.


1

קולפים את תפוחי האדמה..


2

מניחים כל תפוח אדמה על החלק הרחב וחותכים חריצים צפופים (לא עד הסוף). אם נחתך – לא נורא, ממשיכים..


3

מברישים בשמן ובתיבול שבחרתם..


4

אופים בחום של 200° בתנור (חום עליון–תחתון), עד שהנפודים רכים וזהובים..


5

מגישים חם!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים