תקציר המתכון: תוספת מהממת לכל ארוחה! אפשר לשחק עם התיבול לפי הטעם והחשק. מתכון אלגנטי אבל מתאים גם ליום חול. נראה יפיפה ולא משאיר ערימת כלים בכיור! שווה לנסות!
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
קולפים את תפוחי האדמה.
מניחים כל תפוח אדמה על החלק הרחב וחותכים חריצים צפופים (לא עד הסוף). אם נחתך – לא נורא, ממשיכים.
מברישים בשמן ובתיבול שבחרתם.
אופים בחום של 200° בתנור (חום עליון–תחתון), עד שהנפודים רכים וזהובים.
מגישים חם!