לןגן

מניפות תפוח אדמה אלגנטיות לכל שולחן🥔

מאת: מוריה במטבח 🧑🏼‍🍳 , פורסם: 24/09/2025 | 23:29
מניפות תפוח אדמה אלגנטיות לכל שולחן🥔

תקציר המתכון: תוספת מהממת לכל ארוחה! אפשר לשחק עם התיבול לפי הטעם והחשק. מתכון אלגנטי אבל מתאים גם ליום חול. נראה יפיפה ולא משאיר ערימת כלים בכיור! שווה לנסות!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב - אפשר להוסיף או להוריד כרצונכם:

אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה.

  2. מניחים כל תפוח אדמה על החלק הרחב וחותכים חריצים צפופים (לא עד הסוף). אם נחתך – לא נורא, ממשיכים.

  3. מברישים בשמן ובתיבול שבחרתם.

  4. אופים בחום של 200° בתנור (חום עליון–תחתון), עד שהנפודים רכים וזהובים.

  5. מגישים חם!