הצזיקי: לקערה נכניס מלפפונים מגורדים סחוטים, 2 דנונה גריק, גרידת לימון, חומץ תפוחים, מלח, פלפל שחור טחון שום כתוש, שמיר או נענע. נערבב..
2
הצ’יפס: נבזוק חצי כפית מלח על פרוסות הזוקיני עד שיזיעו, נשטוף את זעתם במים מהברז, נניח את פרוסות הזוקיני על מגבת מטבח ונייבש קלות. בתבנית נערבב קמח, סולת, תבלינים ומלח ונכניס את פרוסות הזוקיני שיצפו את הזוקיני היטב..
3
נטגן בשמן עמוק כמו צ’יפס כ-3-4 דק’. נוציא מהשמן ונניח על מגש נגרד מעל מעט גרד לימון. נגיש עם צזיקי. וואי וואי. טעים טעים (זה פריך וטעים בשעה הראשונה אח”כ כמו כל צ’יפס – פחות).
1
הצזיקי: לקערה נכניס מלפפונים מגורדים סחוטים, 2 דנונה גריק, גרידת לימון, חומץ תפוחים, מלח, פלפל שחור טחון שום כתוש, שמיר או נענע. נערבב..
2
הצ’יפס: נבזוק חצי כפית מלח על פרוסות הזוקיני עד שיזיעו, נשטוף את זעתם במים מהברז, נניח את פרוסות הזוקיני על מגבת מטבח ונייבש קלות. בתבנית נערבב קמח, סולת, תבלינים ומלח ונכניס את פרוסות הזוקיני שיצפו את הזוקיני היטב..
3
נטגן בשמן עמוק כמו צ’יפס כ-3-4 דק’. נוציא מהשמן ונניח על מגש נגרד מעל מעט גרד לימון. נגיש עם צזיקי. וואי וואי. טעים טעים (זה פריך וטעים בשעה הראשונה אח”כ כמו כל צ’יפס – פחות).