- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
סלסלת פטריות חתוכות או פטריות משימורים מסוננות מנוזלים
-
קופסת חומוס שלמים משימורים מסוננת מנוזלים
-
-
-
-
מלח, פלפל שחור וכף אבקת מרק עוף (לא חובה)
-
-
להגשה מי שאוהב חריף להוסיף טבסקו ולערבב
אופן ההכנה
-
1
בסיר בינוני לטגן את הבצל הקצוץ עד הזהבה ב- 3 כפות שמן.
-
2
להוסיף את השום ולהמשיך לטגן.
-
3
להוסיף פטריות, חומוס, גזר וסלרי ולערבב היטב, לטגן ולהקפיץ עוד כמה שניות.
-
4
להוסיף את הקינואה ולערבב.
-
5
להוסיף תבלינים ולערבב.
-
6
להוסיף 2 כוסות מים (על כל כוס קינואה 2 כוסות מים).
-
7
לתת רתיחה, לכסות עם מכסה, להוריד לאש קטנה ולבשל 7 דקות.
-
8
לסגור את האש, להשאיר מכוסה עוד 10 דקות.
-
9
מי שאוהב חריף - להגיש עם טבסקו ולערבב.
1
בסיר בינוני לטגן את הבצל הקצוץ עד הזהבה ב- 3 כפות שמן.
2
להוסיף את השום ולהמשיך לטגן.
3
להוסיף פטריות, חומוס, גזר וסלרי ולערבב היטב, לטגן ולהקפיץ עוד כמה שניות.
4
להוסיף את הקינואה ולערבב.
5
להוסיף תבלינים ולערבב.
6
להוסיף 2 כוסות מים (על כל כוס קינואה 2 כוסות מים).
7
לתת רתיחה, לכסות עם מכסה, להוריד לאש קטנה ולבשל 7 דקות.
8
לסגור את האש, להשאיר מכוסה עוד 10 דקות.
9
מי שאוהב חריף - להגיש עם טבסקו ולערבב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים