הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמבית אמי היקרה, היינו טורפים ישר מהמחבת - בכלל לא הגיע לצלחת
לבשל את הכרובית כ- 7 דקות במים רותחים .
להוציא, לסנן מהמים ולפורר עם מזלג לפירורים גסים.
לחמם במחבת את השמן, להוסיף את הכרובית ולהזיז עם המזלג תוך הפרדה לפירורים גסים.
לאחר כ- 5 דקות טיגון, הכרובית מזהיבה מעט, להוסיף את פירורי הלחם, מלח ופלפל.
להמשיך לטגן תוך ערבוב מס' דקות.
לאכול חם או קר.