לןגן

כרובית מפוררת בפירורי לחם

מאת: אורית לוי, פורסם: 01/01/2023 | 14:03
כרובית מפוררת בפירורי לחם

תקציר המתכון: מבית אמי היקרה, היינו טורפים ישר מהמחבת - בכלל לא הגיע לצלחת

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הכרובית כ- 7 דקות במים רותחים

  2. להוציא, לסנן מהמים ולפורר עם מזלג לפירורים גסים

  3. לחמם במחבת את השמן, להוסיף את הכרובית ולהזיז עם המזלג תוך הפרדה לפירורים גסים

  4. לאחר כ- 5 דקות טיגון, הכרובית מזהיבה מעט, להוסיף את פירורי הלחם, מלח ופלפל

  5. להמשיך לטגן תוך ערבוב מס' דקות

  6. לאכול חם או קר