הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמקלפים וקוצצים את הכרישה דק, ומרתיחים כרבע שעה.
מקלפים את התפו"א, חותכים לקוביות ומרתיחים בסיר, כ 20 דקות - כדי למעוך..
מקצצים את הפטרוזיליה, הבצל, השום דק דק..
שלב ההרכבה -.
מסננים את הכרישה וסוחטים ממים.
מועכים את התפו"א.
שמים בקערה את כל המרכיבים: .
הבשר (חופן גדולה).
הכרישה.
התפא.
הפטרוזיליה.
הבצל.
השום.
התבלינים.
מוסיפים את הביצים.
ופירורי לחם.
מערבבים.
זה צריך להיות כמעט מימי. לא ניתן לקחת ביד. אלא בכף..
אם צריך להוסיף ביצה - אז תוסיפי..
אם מימי מידיי - אז עוד חצי כף של פירורי לחם. .
טיגון:.
שמן רגיל (תירס)- לא עמוק..
כשהשמן רותח - בכף עושים עיגולים ומטגנים משני הצדדים..
מניחים על רשת של תנור לצינון..