אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,072
צפיות

קציצות פרסה עם בשר

המתכון של
קציצות פרסה עם בשר

המתכון של אחותי רונית האלופה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 כרישה בינונית
  • כחצי קילו בשר טחון
  • 1 בצל בינוני
  • 5 שיני שום
  • תפו"א 1 גדול או 2 קטנים
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • 6 ביצים
  • כף גדושה פירורי לחם/ קמח מצה
  • תבלינים - חצי כפית מלח, רבע כפית קינמון, כפית ראס אל-חנות, או בהארט, כפית כמון, כפית כוסברה יבשה (נראית כמו כמון)
  • שמן לטיגון.
אופן ההכנה
  • 1

    מקלפים וקוצצים את הכרישה דק, ומרתיחים כרבע שעה.


  • 2

    מקלפים את התפו"א, חותכים לקוביות ומרתיחים בסיר, כ 20 דקות - כדי למעוך..


  • 3

    מקצצים את הפטרוזיליה, הבצל, השום דק דק..


  • 4

    שלב ההרכבה -.


  • 5

    מסננים את הכרישה וסוחטים ממים.


  • 6

    מועכים את התפו"א.


  • 7

    שמים בקערה את כל המרכיבים: .


  • 8

    הבשר (חופן גדולה).


  • 9

    הכרישה.


  • 10

    התפא.


  • 11

    הפטרוזיליה.


  • 12

    הבצל.


  • 13

    השום.


  • 14

    התבלינים.


  • 15

    מוסיפים את הביצים.


  • 16

    ופירורי לחם.


  • 17

    מערבבים.


  • 18

    זה צריך להיות כמעט מימי. לא ניתן לקחת ביד. אלא בכף..


  • 19

    אם צריך להוסיף ביצה - אז תוסיפי..


  • 20

    אם מימי מידיי - אז עוד חצי כף של פירורי לחם. .


  • 21

    טיגון:.


  • 22

    שמן רגיל (תירס)- לא עמוק..


  • 23

    כשהשמן רותח - בכף עושים עיגולים ומטגנים משני הצדדים..


  • 24

    מניחים על רשת של תנור לצינון..


1

מקלפים וקוצצים את הכרישה דק, ומרתיחים כרבע שעה.


2

מקלפים את התפו"א, חותכים לקוביות ומרתיחים בסיר, כ 20 דקות - כדי למעוך..


3

מקצצים את הפטרוזיליה, הבצל, השום דק דק..


4

שלב ההרכבה -.


5

מסננים את הכרישה וסוחטים ממים.


6

מועכים את התפו"א.


7

שמים בקערה את כל המרכיבים: .


8

הבשר (חופן גדולה).


9

הכרישה.


10

התפא.


11

הפטרוזיליה.


12

הבצל.


13

השום.


14

התבלינים.


15

מוסיפים את הביצים.


16

ופירורי לחם.


17

מערבבים.


18

זה צריך להיות כמעט מימי. לא ניתן לקחת ביד. אלא בכף..


19

אם צריך להוסיף ביצה - אז תוסיפי..


20

אם מימי מידיי - אז עוד חצי כף של פירורי לחם. .


21

טיגון:.


22

שמן רגיל (תירס)- לא עמוק..


23

כשהשמן רותח - בכף עושים עיגולים ומטגנים משני הצדדים..


24

מניחים על רשת של תנור לצינון..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים