תקציר המתכון: המתכון של אחותי רונית האלופה
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מקלפים וקוצצים את הכרישה דק, ומרתיחים כרבע שעה
מקלפים את התפו"א, חותכים לקוביות ומרתיחים בסיר, כ 20 דקות - כדי למעוך.
מקצצים את הפטרוזיליה, הבצל, השום דק דק.
שלב ההרכבה -
מסננים את הכרישה וסוחטים ממים
מועכים את התפו"א
שמים בקערה את כל המרכיבים:
הבשר (חופן גדולה)
הכרישה
התפא
הפטרוזיליה
הבצל
השום
התבלינים
מוסיפים את הביצים
ופירורי לחם
מערבבים
זה צריך להיות כמעט מימי. לא ניתן לקחת ביד. אלא בכף.
אם צריך להוסיף ביצה - אז תוסיפי.
אם מימי מידיי - אז עוד חצי כף של פירורי לחם.
טיגון:
שמן רגיל (תירס)- לא עמוק.
כשהשמן רותח - בכף עושים עיגולים ומטגנים משני הצדדים.
מניחים על רשת של תנור לצינון.