לןגן

קציצות פרסה עם בשר

מאת: איציק שלמה, פורסם: 20/11/2022 | 11:22
קציצות פרסה עם בשר

תקציר המתכון: המתכון של אחותי רונית האלופה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים וקוצצים את הכרישה דק, ומרתיחים כרבע שעה

  2. מקלפים את התפו"א, חותכים לקוביות ומרתיחים בסיר, כ 20 דקות - כדי למעוך.

  3. מקצצים את הפטרוזיליה, הבצל, השום דק דק.

  4. שלב ההרכבה -

  5. מסננים את הכרישה וסוחטים ממים

  6. מועכים את התפו"א

  7. שמים בקערה את כל המרכיבים:

  8. הבשר (חופן גדולה)

  9. הכרישה

  10. התפא

  11. הפטרוזיליה

  12. הבצל

  13. השום

  14. התבלינים

  15. מוסיפים את הביצים

  16. ופירורי לחם

  17. מערבבים

  18. זה צריך להיות כמעט מימי. לא ניתן לקחת ביד. אלא בכף.

  19. אם צריך להוסיף ביצה - אז תוסיפי.

  20. אם מימי מידיי - אז עוד חצי כף של פירורי לחם.

  21. טיגון:

  22. שמן רגיל (תירס)- לא עמוק.

  23. כשהשמן רותח - בכף עושים עיגולים ומטגנים משני הצדדים.

  24. מניחים על רשת של תנור לצינון.