להעביר למטחנה או מגימקיס ולשים את החומוס השום הבצל הכוסברה והפטרוזליה ולטחון להעביר לקערה את העיסה להוסיף תבלינים והמים עם הסודה ולערבב להוסיף קמח ופירורי לחם ליצור כדורים קטנים ולטגן בשמן חצי עמוק..
1
להשרות את החומוס ללילה שלם לשטוף ולסנן טוב..
2
להעביר למטחנה או מגימקיס ולשים את החומוס השום הבצל הכוסברה והפטרוזליה ולטחון להעביר לקערה את העיסה להוסיף תבלינים והמים עם הסודה ולערבב להוסיף קמח ופירורי לחם ליצור כדורים קטנים ולטגן בשמן חצי עמוק..