אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

6,006
צפיות

אינטריה

המתכון של
אינטריה

תבשיל אטריות מהמטבח המרוקאי תוספת טעימה לצד בשר עוף שניצל ...

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • *אינטריה*
  • 1 חבילת איטריות דקיקות 400 גרם
  • 1 בצל בינוני קצוץ - אופציונלי
  • 3 כפות שמן
  • ½ כף שטוחה מלח
  • ½ כפית כורכום
  • פלפל שחור
  • 1 כפית אבקת מרק
  • ½ -3 כוסות מים
אופן ההכנה
  • 1

    להשחים את הבצל עם שמן .


  • 2

    להוסיף את האטריות ולטגן עד לקבלת גוון שחום תוך כדי עירבוב .


  • 3

    להוסיף את התבלינים לערבב כ-2 דקות .


  • 4

    להוסיף את המים והאבקת מרק .


  • 5

    להביא לרתיחה .


  • 6

    לכסות את הסיר לבשל על אש גבוהה להבה בנונית 5 דקות .


  • 7

    לכבות את האש להשאיר 10 דקות עם סיר מכוסה .


  • 8

    לאחר 10 דקות לערבב בזהירות עם מזלג .


  • 9

    לכסות את הסיר ולערבב שוב אחרי 5-10 נוספות .


  • 10

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

להשחים את הבצל עם שמן .


2

להוסיף את האטריות ולטגן עד לקבלת גוון שחום תוך כדי עירבוב .


3

להוסיף את התבלינים לערבב כ-2 דקות .


4

להוסיף את המים והאבקת מרק .


5

להביא לרתיחה .


6

לכסות את הסיר לבשל על אש גבוהה להבה בנונית 5 דקות .


7

לכבות את האש להשאיר 10 דקות עם סיר מכוסה .


8

לאחר 10 דקות לערבב בזהירות עם מזלג .


9

לכסות את הסיר ולערבב שוב אחרי 5-10 נוספות .


10

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים