תקציר המתכון: תבשיל אטריות מהמטבח המרוקאי תוספת טעימה לצד בשר עוף שניצל ...
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
להשחים את הבצל עם שמן
להוסיף את האטריות ולטגן עד לקבלת גוון שחום תוך כדי עירבוב
להוסיף את התבלינים לערבב כ-2 דקות
להוסיף את המים והאבקת מרק
להביא לרתיחה
לכסות את הסיר לבשל על אש גבוהה להבה בנונית 5 דקות
לכבות את האש להשאיר 10 דקות עם סיר מכוסה
לאחר 10 דקות לערבב בזהירות עם מזלג
לכסות את הסיר ולערבב שוב אחרי 5-10 נוספות
באהבה נועם זיגדון 💞