אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

205
צפיות

תפוח אדמה ממולא

המתכון של
תפוח אדמה ממולא

תוספת לשניצל עגל ניתן להפוך את המתכון לחלבי ע"י תוספת גבינות והחלפת הסויה לחלב

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • תפוח אדמה
  • יין לבן
  • בצלצלי שאלוט
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חומץ בן יין
  • עישבי תיבול פטרוזליה,עירית וכו'
  • שמנת סויה
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת תפוח האדמה הממולא.


  • 2

    לשים בתנור 180 מעלות כשעה בנייר כסף.


  • 3

    חותכים לחצי ומוציאים את התכולה.


  • 4

    לוקחים מחבת קטן שמים בצלצלי שאלוט קצוצים דק.


  • 5

    מעט יין לבן ומצמצמים.


  • 6

    כאשר היין מצטמצם להוסיף מלח פלפל וקצת חומץ.


  • 7

    לאחר שהכל הצטמצם להוסיף שמנת סויה ואת תכולת תפוח האדמה.


  • 8

    הוספת עשבי טיבול עירית פטרוזליה וכו'.


  • 9

    להכניס את המילוי לחצאי תפוח האדמה.


  • 10

    להכניס לתנור ל180 מעלות כ20 דקות עד שנאפה המילוי.


1

הכנת תפוח האדמה הממולא.


2

לשים בתנור 180 מעלות כשעה בנייר כסף.


3

חותכים לחצי ומוציאים את התכולה.


4

לוקחים מחבת קטן שמים בצלצלי שאלוט קצוצים דק.


5

מעט יין לבן ומצמצמים.


6

כאשר היין מצטמצם להוסיף מלח פלפל וקצת חומץ.


7

לאחר שהכל הצטמצם להוסיף שמנת סויה ואת תכולת תפוח האדמה.


8

הוספת עשבי טיבול עירית פטרוזליה וכו'.


9

להכניס את המילוי לחצאי תפוח האדמה.


10

להכניס לתנור ל180 מעלות כ20 דקות עד שנאפה המילוי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים