תקציר המתכון: תוספת לשניצל עגל ניתן להפוך את המתכון לחלבי ע"י תוספת גבינות והחלפת הסויה לחלב
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
הכנת תפוח האדמה הממולא
לשים בתנור 180 מעלות כשעה בנייר כסף
חותכים לחצי ומוציאים את התכולה
לוקחים מחבת קטן שמים בצלצלי שאלוט קצוצים דק
מעט יין לבן ומצמצמים
כאשר היין מצטמצם להוסיף מלח פלפל וקצת חומץ
לאחר שהכל הצטמצם להוסיף שמנת סויה ואת תכולת תפוח האדמה
הוספת עשבי טיבול עירית פטרוזליה וכו'
להכניס את המילוי לחצאי תפוח האדמה
להכניס לתנור ל180 מעלות כ20 דקות עד שנאפה המילוי