לןגן

תפוח אדמה ממולא

מאת: "יומן מסע " מתכונים מהבלוג של שף מיכאל כץ, פורסם: 21/08/2021 | 23:40
תפוח אדמה ממולא

תקציר המתכון: תוספת לשניצל עגל ניתן להפוך את המתכון לחלבי ע"י תוספת גבינות והחלפת הסויה לחלב

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת תפוח האדמה הממולא

  2. לשים בתנור 180 מעלות כשעה בנייר כסף

  3. חותכים לחצי ומוציאים את התכולה

  4. לוקחים מחבת קטן שמים בצלצלי שאלוט קצוצים דק

  5. מעט יין לבן ומצמצמים

  6. כאשר היין מצטמצם להוסיף מלח פלפל וקצת חומץ

  7. לאחר שהכל הצטמצם להוסיף שמנת סויה ואת תכולת תפוח האדמה

  8. הוספת עשבי טיבול עירית פטרוזליה וכו'

  9. להכניס את המילוי לחצאי תפוח האדמה

  10. להכניס לתנור ל180 מעלות כ20 דקות עד שנאפה המילוי