- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות קטנות
-
תבלינים
-
מלח, פלפל, כף אבקת מרק עוף (לא חובה), חצי כפית כורכום (לא חובה)
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור 200 מעלות רגיל.
-
2
על תבנית עם נייר אפייה לפזר את קוביות הבטטה, לזלף עליהן שמן זית ולאפות כ- 20 דקות עד שמתרככות..
-
3
בינתיים בסיר לטגן ב- 2 כפות שמן את הבצל עד הזהבה..
-
4
להוסיף את הקינואה ולטגן יחד מעט..
-
5
להוסיף את התבלינים ולערבב היטב..
-
6
להוסיף 2 כוסות מי ברז (כפול מים מכמות הקינואה).
-
7
לערבב, לתת רתיחה, להנמיך אש ולבשל עם מכסה סגור רבע שעה עד שמתאדים המים..
-
8
לא לפתוח מכסה. להסיר מהאש ולתת לנוח 10 דקות עד שפותחים מכסה..
-
9
להוסיף את הבטטה לקינואה ולערבב היטב עם מזלג..
1
לחמם תנור 200 מעלות רגיל.
2
על תבנית עם נייר אפייה לפזר את קוביות הבטטה, לזלף עליהן שמן זית ולאפות כ- 20 דקות עד שמתרככות..
3
בינתיים בסיר לטגן ב- 2 כפות שמן את הבצל עד הזהבה..
4
להוסיף את הקינואה ולטגן יחד מעט..
5
להוסיף את התבלינים ולערבב היטב..
6
להוסיף 2 כוסות מי ברז (כפול מים מכמות הקינואה).
7
לערבב, לתת רתיחה, להנמיך אש ולבשל עם מכסה סגור רבע שעה עד שמתאדים המים..
8
לא לפתוח מכסה. להסיר מהאש ולתת לנוח 10 דקות עד שפותחים מכסה..
9
להוסיף את הבטטה לקינואה ולערבב היטב עם מזלג..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים