אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

6,697
צפיות

קינואה עם בטטה ובצל

המתכון של
קינואה עם בטטה ובצל

תוספת מושלמת, בריאה וקלה להכנה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • כוס קינואה
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות קטנות
  • תבלינים
  • מלח, פלפל, כף אבקת מרק עוף (לא חובה), חצי כפית כורכום (לא חובה)
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור 200 מעלות רגיל.


  • 2

    על תבנית עם נייר אפייה לפזר את קוביות הבטטה, לזלף עליהן שמן זית ולאפות כ- 20 דקות עד שמתרככות..


  • 3

    בינתיים בסיר לטגן ב- 2 כפות שמן את הבצל עד הזהבה..


  • 4

    להוסיף את הקינואה ולטגן יחד מעט..


  • 5

    להוסיף את התבלינים ולערבב היטב..


  • 6

    להוסיף 2 כוסות מי ברז (כפול מים מכמות הקינואה).


  • 7

    לערבב, לתת רתיחה, להנמיך אש ולבשל עם מכסה סגור רבע שעה עד שמתאדים המים..


  • 8

    לא לפתוח מכסה. להסיר מהאש ולתת לנוח 10 דקות עד שפותחים מכסה..


  • 9

    להוסיף את הבטטה לקינואה ולערבב היטב עם מזלג..


1

לחמם תנור 200 מעלות רגיל.


2

על תבנית עם נייר אפייה לפזר את קוביות הבטטה, לזלף עליהן שמן זית ולאפות כ- 20 דקות עד שמתרככות..


3

בינתיים בסיר לטגן ב- 2 כפות שמן את הבצל עד הזהבה..


4

להוסיף את הקינואה ולטגן יחד מעט..


5

להוסיף את התבלינים ולערבב היטב..


6

להוסיף 2 כוסות מי ברז (כפול מים מכמות הקינואה).


7

לערבב, לתת רתיחה, להנמיך אש ולבשל עם מכסה סגור רבע שעה עד שמתאדים המים..


8

לא לפתוח מכסה. להסיר מהאש ולתת לנוח 10 דקות עד שפותחים מכסה..


9

להוסיף את הבטטה לקינואה ולערבב היטב עם מזלג..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים