לןגן

קינואה עם בטטה ובצל

מאת: אורית לוי, פורסם: 29/07/2021 | 09:35
קינואה עם בטטה ובצל

תקציר המתכון: תוספת מושלמת, בריאה וקלה להכנה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור 200 מעלות רגיל

  2. על תבנית עם נייר אפייה לפזר את קוביות הבטטה, לזלף עליהן שמן זית ולאפות כ- 20 דקות עד שמתרככות.

  3. בינתיים בסיר לטגן ב- 2 כפות שמן את הבצל עד הזהבה.

  4. להוסיף את הקינואה ולטגן יחד מעט.

  5. להוסיף את התבלינים ולערבב היטב.

  6. להוסיף 2 כוסות מי ברז (כפול מים מכמות הקינואה)

  7. לערבב, לתת רתיחה, להנמיך אש ולבשל עם מכסה סגור רבע שעה עד שמתאדים המים.

  8. לא לפתוח מכסה. להסיר מהאש ולתת לנוח 10 דקות עד שפותחים מכסה.

  9. להוסיף את הבטטה לקינואה ולערבב היטב עם מזלג.