אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

917
צפיות

סיגרים מדפי אורז במילוי תפוחי אדמה ובצל מקורמל

המתכון של
סיגרים מדפי אורז במילוי תפוחי אדמה ובצל מקורמל

קל ופשוט להכנה מהירה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 10 דפי אורז - מצאתי מרובעים, יש גם עגולים זה ממש זהה
  • 4 תפוחי אדמה גדולים מבושלים ומעוכים לפירה
  • 2 בצלים מטוגנים מקורמלים
  • מלח, פלפל שחור, מעט כורכום
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים בקערה את הפירה עם הבצלים המטוגנים מוסיפים את התבלינים, טועמים ומשפרים טעמים.


  • 2

    מרטיבים כל דף אורז בנפרד במים חמימים עד שהדף מתרכך כ- 2 שניות.


  • 3

    משטחים את דף האורז המרוכך ומניחים פס מילוי בתחתית הדף.


  • 4

    מגלגלים לצורת רולדה.


  • 5

    מניחים את הרולדות על גבי דף אפיה בתבנית התנור. להבריש את הרולדות בביצה.


  • 6

    לאפות כ-40 דקות ב-190 מעלות עד שהרולדות מזהיבות.


  • 7

    אפשר גם לצרוב במחבת עם שמן זית, מכל הצדדים.


1

מערבבים בקערה את הפירה עם הבצלים המטוגנים מוסיפים את התבלינים, טועמים ומשפרים טעמים.


2

מרטיבים כל דף אורז בנפרד במים חמימים עד שהדף מתרכך כ- 2 שניות.


3

משטחים את דף האורז המרוכך ומניחים פס מילוי בתחתית הדף.


4

מגלגלים לצורת רולדה.


5

מניחים את הרולדות על גבי דף אפיה בתבנית התנור. להבריש את הרולדות בביצה.


6

לאפות כ-40 דקות ב-190 מעלות עד שהרולדות מזהיבות.


7

אפשר גם לצרוב במחבת עם שמן זית, מכל הצדדים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים