לןגן

סיגרים מדפי אורז במילוי תפוחי אדמה ובצל מקורמל

מאת: מירי גולני, פורסם: 03/06/2021 | 09:05
סיגרים מדפי אורז במילוי תפוחי אדמה ובצל מקורמל

תקציר המתכון: קל ופשוט להכנה מהירה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את הפירה עם הבצלים המטוגנים מוסיפים את התבלינים, טועמים ומשפרים טעמים

  2. מרטיבים כל דף אורז בנפרד במים חמימים עד שהדף מתרכך כ- 2 שניות

  3. משטחים את דף האורז המרוכך ומניחים פס מילוי בתחתית הדף

  4. מגלגלים לצורת רולדה

  5. מניחים את הרולדות על גבי דף אפיה בתבנית התנור. להבריש את הרולדות בביצה

  6. לאפות כ-40 דקות ב-190 מעלות עד שהרולדות מזהיבות

  7. אפשר גם לצרוב במחבת עם שמן זית, מכל הצדדים