תקציר המתכון: קל ופשוט להכנה מהירה
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מערבבים בקערה את הפירה עם הבצלים המטוגנים מוסיפים את התבלינים, טועמים ומשפרים טעמים
מרטיבים כל דף אורז בנפרד במים חמימים עד שהדף מתרכך כ- 2 שניות
משטחים את דף האורז המרוכך ומניחים פס מילוי בתחתית הדף
מגלגלים לצורת רולדה
מניחים את הרולדות על גבי דף אפיה בתבנית התנור. להבריש את הרולדות בביצה
לאפות כ-40 דקות ב-190 מעלות עד שהרולדות מזהיבות
אפשר גם לצרוב במחבת עם שמן זית, מכל הצדדים