אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

453
צפיות

תפוחי אדמה ובטטה אפויים

המתכון של
תפוחי אדמה ובטטה אפויים

תפוחי אדמה ובטטה פריכים וטעימים אפויים בתנור בתיבול מיוחד

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 בטטות פרוסות לטבעות
  • 5-6 תפוחי אדמה פרוסים
  • שמן
  • חצי כף מלח
  • כפית טימין/ כוסברה יבשה
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית טוסקנה
  • כפית פילדלפיה
אופן ההכנה
  • 0

    לקלף את תפוחי האדמה והבטטה ולחתוך לפרוסות..


  • 1

    להניח בקערה ולהוסיף 2 סיבובי שמן תבלינים ולערבב היטב..


  • 2

    להניח בתבנית על נייר אפיה, לכסות בנייר כסף בתנור שחומם ל200 מעלות טורבו כשעה. להסיר כיסוי ולהשחים עוד 15 דקות..


  • 3

    בהצלחה ובאהבה איילת❤.


0

לקלף את תפוחי האדמה והבטטה ולחתוך לפרוסות..


1

להניח בקערה ולהוסיף 2 סיבובי שמן תבלינים ולערבב היטב..


2

להניח בתבנית על נייר אפיה, לכסות בנייר כסף בתנור שחומם ל200 מעלות טורבו כשעה. להסיר כיסוי ולהשחים עוד 15 דקות..


3

בהצלחה ובאהבה איילת❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים