לןגן

תפוחי אדמה ובטטה אפויים

מאת: איילת שלמה, פורסם: 10/03/2021 | 19:50
תפוחי אדמה ובטטה אפויים

תקציר המתכון: תפוחי אדמה ובטטה פריכים וטעימים אפויים בתנור בתיבול מיוחד

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את תפוחי האדמה והבטטה ולחתוך לפרוסות.

  2. להניח בקערה ולהוסיף 2 סיבובי שמן תבלינים ולערבב היטב.

  3. להניח בתבנית על נייר אפיה, לכסות בנייר כסף בתנור שחומם ל200 מעלות טורבו כשעה. להסיר כיסוי ולהשחים עוד 15 דקות.

  4. בהצלחה ובאהבה איילת❤