קולפים את תפוחי האדמה, וחותכים לקוביות בינוניות . מניחים בסיר שהמים מכסים את כל תפוחי האדמה. מוסיפים את הבצל הקצוץ (טוויסט שמוסיף טעם באחריות) וכף מרק עוף ומביאים לרתיחה כחצי שעה עד ריכוך מוחלט של תפוחי האדמה..
1
משאירים כ 2 כוסות מהמים שבושלו בהם תפוחי האדמה ,מועכים היטב לפירה כולל חתיכות הבצל יחד עם המרגרינה וכפית גדושה מלח ומוסיפים בהדרגה את המים שהשארנו עד למרקם רך. מגישים חם..
2
בהצלחה ובאהבה איילת ❤.
0
קולפים את תפוחי האדמה, וחותכים לקוביות בינוניות . מניחים בסיר שהמים מכסים את כל תפוחי האדמה. מוסיפים את הבצל הקצוץ (טוויסט שמוסיף טעם באחריות) וכף מרק עוף ומביאים לרתיחה כחצי שעה עד ריכוך מוחלט של תפוחי האדמה..
1
משאירים כ 2 כוסות מהמים שבושלו בהם תפוחי האדמה ,מועכים היטב לפירה כולל חתיכות הבצל יחד עם המרגרינה וכפית גדושה מלח ומוסיפים בהדרגה את המים שהשארנו עד למרקם רך. מגישים חם..