לןגן

פירה

מאת: איילת שלמה, פורסם: 01/03/2021 | 13:05
פירה

תקציר המתכון: פירה במרקם חמאתי עם טוויסט מיוחד....

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים את תפוחי האדמה, וחותכים לקוביות בינוניות . מניחים בסיר שהמים מכסים את כל תפוחי האדמה. מוסיפים את הבצל הקצוץ (טוויסט שמוסיף טעם באחריות) וכף מרק עוף ומביאים לרתיחה כחצי שעה עד ריכוך מוחלט של תפוחי האדמה.

  2. משאירים כ 2 כוסות מהמים שבושלו בהם תפוחי האדמה ,מועכים היטב לפירה כולל חתיכות הבצל יחד עם המרגרינה וכפית גדושה מלח ומוסיפים בהדרגה את המים שהשארנו עד למרקם רך. מגישים חם.

  3. בהצלחה ובאהבה איילת ❤