אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

308
צפיות

הום פרייז

המתכון של
הום פרייז

הום פרייז, באמת צריך לכתוב עוד משהו?

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 4 תפוחי אדמה
  • 1 בטטה
  • 1 פלפל אדום
  • 1 בצל
  • 200 גר' חמאה
  • שמן זית
  • רוטב צ'ילי מתוק
  • מלח
  • צ'ילי גרוס
אופן ההכנה
  • 0

    מרתיחים קוביות בטטה ותפו''א במי מלח שיתרככו..


  • 1

    מסננים, מייבשים ומשמנים במעט שמן זית..


  • 2

    ומכניסים לתנור של 200 מעלות עד להזהבה..


  • 3

    בקערה ממיסים 200 גר' חמאה, מקציפים אותה ואז מערבבים עם 1-2 כפות רוטב צ'ילי, מלח וצ'ילי גרוס (ניתן להוסיף גם רוטב צ'ילי חריף או פפריקה חריפה...).


  • 4

    במחבט גדול ועמוק, מטגנים סהרוני בצל דק במעט חמאה יחד עם הפלפל האדום עד להזהבה והתרככות..


  • 5

    מוסיפים את קוביות תפו''א והבטטה והרוטב ומקפיצים הכל יחד..


  • 6

    בתאבון!.


0

מרתיחים קוביות בטטה ותפו''א במי מלח שיתרככו..


1

מסננים, מייבשים ומשמנים במעט שמן זית..


2

ומכניסים לתנור של 200 מעלות עד להזהבה..


3

בקערה ממיסים 200 גר' חמאה, מקציפים אותה ואז מערבבים עם 1-2 כפות רוטב צ'ילי, מלח וצ'ילי גרוס (ניתן להוסיף גם רוטב צ'ילי חריף או פפריקה חריפה...).


4

במחבט גדול ועמוק, מטגנים סהרוני בצל דק במעט חמאה יחד עם הפלפל האדום עד להזהבה והתרככות..


5

מוסיפים את קוביות תפו''א והבטטה והרוטב ומקפיצים הכל יחד..


6

בתאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים