אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,251
צפיות

צ'יפס הולנדי

המתכון של
צ'יפס הולנדי

שאלתם את עצמכם איך בחנות צ'יפס זה כל כך קריספי מבחוץ ורך מבפנים? הנה התשובה....

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • תפוח אדמה אדום
  • שמן
  • מלח
אופן ההכנה
  • 0

    לחתוך את התפו"א לרצועות.


  • 1

    לטגן בשמן לא עמוק במשך 7-10 דק בחום בינוני.


  • 2

    לקרר.


  • 3

    להחזיר לשמן בחום גבוה 2-3.


  • 4

    בהצלחה ובתאבון😋 אפרת - my kitchen .


0

לחתוך את התפו"א לרצועות.


1

לטגן בשמן לא עמוק במשך 7-10 דק בחום בינוני.


2

לקרר.


3

להחזיר לשמן בחום גבוה 2-3.


4

בהצלחה ובתאבון😋 אפרת - my kitchen .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים