הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהתפוחי אדמה ובטטה אפויים טעימים, רכים וקלים להכנה
מבשלים את קוביות תפוחי האדמה חצי בישול ומסננים כמעט את כל המים. שמים כוס מי בישול בצד. .
מערבבים את כל התבלינים ומתבלים את תפוחי האדמה והבטטה. שמים את מי הבישול בתבנית מרופדת בנייר אפיה מניחים מעל את תפוחי האדמה והבטטה , מניחים מעל נייר אפיה ואוטמים עם נייר אלומיניום ,אופים בתנור בחום של 180 מעלות כשעה. מסירים את הניירות נועצים מזלג לבדוק אם נאפה טוב ואופים מתחת לגריל כעשר דקות. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .