לןגן

תפוחי אדמה ובטטה אפויים

מאת: מדי רואקי, פורסם: 03/02/2021 | 23:03
תפוחי אדמה ובטטה אפויים

תקציר המתכון: תפוחי אדמה ובטטה אפויים טעימים, רכים וקלים להכנה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את קוביות תפוחי האדמה חצי בישול ומסננים כמעט את כל המים. שמים כוס מי בישול בצד.

  2. מערבבים את כל התבלינים ומתבלים את תפוחי האדמה והבטטה. שמים את מי הבישול בתבנית מרופדת בנייר אפיה מניחים מעל את תפוחי האדמה והבטטה , מניחים מעל נייר אפיה ואוטמים עם נייר אלומיניום ,אופים בתנור בחום של 180 מעלות כשעה. מסירים את הניירות נועצים מזלג לבדוק אם נאפה טוב ואופים מתחת לגריל כעשר דקות. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.