- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
3 חצילים גדולים פרוסים לעיגולים
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
פורסים את החצילים לפרוסות בוזקים עליהם מעט מלח משהים כחצי שעה וסוחטים .
-
2
טובלים את החציל בקמח אחר כך בביצה טרופה ומטגנים משני צדדים .
-
3
מטגנים את הבצל עם מעט שמן מוסיפים את הבשר ומפוררים תוך כדי טיגון עד שמתקבלת תערובת מפוררת אפרפרה.
-
4
מוסיפים את התבלינים והפיטרוזליה מערבבים .
-
5
מסדרים בתבנית פרוסות חצילים מעל מניחים את כל הבשר ומהדקים .
-
6
מסדרים על מלית הבשר פרוסות עגבנייה ומעל את יתר פרוסות החצילים..
-
7
בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרים הרוטב ויוצקים על פני החצילים כך שיצפו אותם בשכבה אחידה .
-
8
מכסים בנייר כסף ( אפשר גם בלי ).
-
9
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180° אופים כ-30 דקות עד לקבלת מרקם אחיד ושחום .
-
10
באהבה נועם זיגדון 💞.
1
פורסים את החצילים לפרוסות בוזקים עליהם מעט מלח משהים כחצי שעה וסוחטים .
2
טובלים את החציל בקמח אחר כך בביצה טרופה ומטגנים משני צדדים .
3
מטגנים את הבצל עם מעט שמן מוסיפים את הבשר ומפוררים תוך כדי טיגון עד שמתקבלת תערובת מפוררת אפרפרה.
4
מוסיפים את התבלינים והפיטרוזליה מערבבים .
5
מסדרים בתבנית פרוסות חצילים מעל מניחים את כל הבשר ומהדקים .
6
מסדרים על מלית הבשר פרוסות עגבנייה ומעל את יתר פרוסות החצילים..
7
בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרים הרוטב ויוצקים על פני החצילים כך שיצפו אותם בשכבה אחידה .
8
מכסים בנייר כסף ( אפשר גם בלי ).
9
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180° אופים כ-30 דקות עד לקבלת מרקם אחיד ושחום .
10
באהבה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים