אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

345
צפיות

שניצל עוף קריספי למות

המתכון של
שניצל עוף קריספי למות

השניצל הכי קריספי שיש

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חזה עוף דק
  • 2 ביצים
  • כפית חרדל
  • אבקת שום
  • מלח פלפל
  • שומשום
  • פירורי לחם זהובים
אופן ההכנה
  • 0

    לטרוף את הביצים בקערה עם החרדל והתבלינים .


  • 1

    לטבול כל שניצל בבלילה של הביצים.


  • 2

    לערבב בצלחת נפרדת השומשום ופירורי הלחם.


  • 3

    לטבול השניצל עם הבלילה - בפירורים.


  • 4

    להחזיר לטבילה שניה בבלילה של הביצה (זה מה שעושה אותו קריספי!!!) .


  • 5

    לטבול שוב בפירורי לחם והשומשום והפעם ממש להדק את הפירורים על השניצל שיכסה את כולו.


  • 6

    לטגן את השניצל בשמן עמוק .


  • 7

    מומלץ לשים בשמן חצי גזר שהשמן לא יישרף.


  • 8

    לאחר טיגון להעביר למסננת מנירוסטה (לא לנייר ניגוס - זה עושה את השניצל רך...) .


  • 9

    בתיאבוןןןן.


0

לטרוף את הביצים בקערה עם החרדל והתבלינים .


1

לטבול כל שניצל בבלילה של הביצים.


2

לערבב בצלחת נפרדת השומשום ופירורי הלחם.


3

לטבול השניצל עם הבלילה - בפירורים.


4

להחזיר לטבילה שניה בבלילה של הביצה (זה מה שעושה אותו קריספי!!!) .


5

לטבול שוב בפירורי לחם והשומשום והפעם ממש להדק את הפירורים על השניצל שיכסה את כולו.


6

לטגן את השניצל בשמן עמוק .


7

מומלץ לשים בשמן חצי גזר שהשמן לא יישרף.


8

לאחר טיגון להעביר למסננת מנירוסטה (לא לנייר ניגוס - זה עושה את השניצל רך...) .


9

בתיאבוןןןן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים