לןגן

שניצל עוף קריספי למות

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 01/01/2021 | 01:19
שניצל עוף קריספי למות

תקציר המתכון: השניצל הכי קריספי שיש

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטרוף את הביצים בקערה עם החרדל והתבלינים

  2. לטבול כל שניצל בבלילה של הביצים

  3. לערבב בצלחת נפרדת השומשום ופירורי הלחם

  4. לטבול השניצל עם הבלילה - בפירורים

  5. להחזיר לטבילה שניה בבלילה של הביצה (זה מה שעושה אותו קריספי!!!)

  6. לטבול שוב בפירורי לחם והשומשום והפעם ממש להדק את הפירורים על השניצל שיכסה את כולו

  7. לטגן את השניצל בשמן עמוק

  8. מומלץ לשים בשמן חצי גזר שהשמן לא יישרף

  9. לאחר טיגון להעביר למסננת מנירוסטה (לא לנייר ניגוס - זה עושה את השניצל רך...)

  10. בתיאבוןןןן