אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

410
צפיות

בטטות ותפוא אפויים וטעימים וואו

המתכון של
בטטות ותפוא  אפויים וטעימים וואו

תוספת קלה וטעימה בטרוף

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • בטטות שלימות
  • תפוא שלמים לא מאד גדולים
  • שמן זית
  • מלח גס
  • פ.שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 0

    שוטפים טוב את הירקות.


  • 1

    מורחים בשמן זית מכל הכיווינים.


  • 2

    מניחים על נייר אפייה .


  • 3

    מפזרים מלח גס ופלפל שחור ג.


  • 4

    מכסים בשלב הראשון עם נייר אפיה.


  • 5

    מכניסים לתנור שחומם על 250.


  • 6

    לאחר שהירקות התרככו מורידים את הנייר ומשחימים.


0

שוטפים טוב את הירקות.


1

מורחים בשמן זית מכל הכיווינים.


2

מניחים על נייר אפייה .


3

מפזרים מלח גס ופלפל שחור ג.


4

מכסים בשלב הראשון עם נייר אפיה.


5

מכניסים לתנור שחומם על 250.


6

לאחר שהירקות התרככו מורידים את הנייר ומשחימים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים