לןגן

בטטות ותפוא אפויים וטעימים וואו

מאת: זוהר .ק., פורסם: 03/12/2020 | 00:34
בטטות ותפוא  אפויים וטעימים וואו

תקציר המתכון: תוספת קלה וטעימה בטרוף

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים טוב את הירקות

  2. מורחים בשמן זית מכל הכיווינים

  3. מניחים על נייר אפייה

  4. מפזרים מלח גס ופלפל שחור ג

  5. מכסים בשלב הראשון עם נייר אפיה

  6. מכניסים לתנור שחומם על 250

  7. לאחר שהירקות התרככו מורידים את הנייר ומשחימים