הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשעועית ירוקה טריה או קפואה . תוספת טעימה, בריאה ומזינה.
בסיר סוטאז' יוצקים את השמן ומטגנים את הבצל. כשהבצל מגיע לשקיפות מוסיפים את התבלינים לאחר דקותיים מוסיפים את השעועית ומוסיפים מים עד לכמעט גובה השעועית. .
מביאים לרתיחה ומוסיפים את רצועות הגמבה והפלפל האדום החריף ומנמיכים להבה. .
מבשלים כ20 דקות עם מכסה פתוח או עד לספיגת רוב הנוזלים. .
תלוי באיזו דרגה אוהבים את מידת העשיה של השעועית. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .