לןגן

שעועית ירוקה טריה פיקנטית מבושלת

מאת: מדי רואקי, פורסם: 01/12/2020 | 17:59
שעועית ירוקה  טריה פיקנטית מבושלת

תקציר המתכון: שעועית ירוקה טריה או קפואה . תוספת טעימה, בריאה ומזינה.

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר סוטאז' יוצקים את השמן ומטגנים את הבצל. כשהבצל מגיע לשקיפות מוסיפים את התבלינים לאחר דקותיים מוסיפים את השעועית ומוסיפים מים עד לכמעט גובה השעועית.

  2. מביאים לרתיחה ומוסיפים את רצועות הגמבה והפלפל האדום החריף ומנמיכים להבה.

  3. מבשלים כ20 דקות עם מכסה פתוח או עד לספיגת רוב הנוזלים.

  4. תלוי באיזו דרגה אוהבים את מידת העשיה של השעועית. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.